INFANTIL 3 ANYS A

INFANTIL 3 ANYS A

27 d’abr. 2014

LA MONA DE PASQUA

El dilluns abans de pasqua vam pintar ous durs amb tint alimentari.
El dimecres Elena la mamà de Nicolàs ens va fer la massa d'unes mones de pasqua i nosaltres les vam decorar. Els vam portar a coure al forn del cole.

 



A QUÈ FAN GOIG?



MIREM LES BRÀNQUIES

La senyo Gema ens ha portat a la classe el cap d'alguns peixos amb l'espinàs.
Hem vist les brànquies dels peixos per a fer-mos una idea de com són les brànquies dels taurons. També hem vist com és la columna vertebral dels peixos, que els permet moure's a tota velocitat.

 


EXCURSIÓ AL PERELLÓ

Hem anat d'excursió al Perello a visitar una fàbrica de mel.
Quan hem arribat a la fàbrica hem vist un vídeo i hem visitat el museu de la mel. Tot seguit hem esmorzat. Després hem fet un coc d'ametlla amb mel, que ens ha sortit boníssim.
En acabar hem anat a dinat a una ermita propera i ja a la vesprada ens hem posat els vestits d'apicultors i hem anat a visitar els ruscs. Encara que a algú li feia una mica de respecte, tenia jo més por que ells.
SÓN UNS VALENTS.
 

 


S'HO HAN PASSAT PIPA!!!

ENS RELAXEM

Hem fet una sessió de relaxació mitjançant la simulació d'una dutxa.
Un xiquet seu a la cadira i tanque els ulls. Un grup de companys simula que l'està dutxant. Primer amb aigua, després amb sabó, una altra vegada amb aigua, fiquem crema i finalment el barnús.
 

QUINA TRANQUILITAT

GRUPS INTERACTIUS

Amb l'ajuda de pares voluntaris, tots els dimecres a la vesprada fem grups interactius. Aprofitem per a treballar els conceptes matemàtics mitjançant els jocs de taula.
Fem 6 jocs: dominó, oca, l'autobús, el uno, el cinquet i el mémori.
Cada pare s'encarrega d'un joc i el que fa és mediar mentre els xiquets juguen. No resolven el problemes ni diuen que han de fer, sols potencien que els xiquets regulen ells tot sols els jocs i resolguin els conflictes.
Com tenim 6 equips a la classe, cada equip va a un joc i juga durant 15 minuts. Una vegada ha passat el temps i a sonat l'alarma de la gallineta canvien de joc.
D'aquesta maneta aprofitem molt el temps i tots els xiquets passen per tots els jocs durant la vesprada.
Ací us deixo unes imatges:
 

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS PARES PER LA SEUA AJUDA




ANIVERSARIS

Durant aquest mes d'abril hem celebrat els aniversaris de Elia, Chaimaa, Carlos i Lorena
 

 

MOLTES FELICITATS ALS QUATRE!!!

Pintem en caniques i pilotetes

Per a fer un fons de un quadre hem pintat en caniques. Ajudats d'una safata i ficant gotes de pintura a la cartolina, fem córrer les caniques per damunt.
 

HAN QUEDAT UNS FONS MOLT BONICS