INFANTIL 3 ANYS A

INFANTIL 3 ANYS A

8 de nov. 2015

FEM LES RUTINES

Cada dia passa llista un xiquet, mirem el temps i els dies de la setmana. Després fem l'horari del dia i l'encarregat es dibuixa a la pissarra. Totes estes activitats acompanyades de diferents cançons que ajuden ha desenvolupar cada rutina. Com que és una classe mogudeta, costa encara que estiguen tots atents i depenent de l'estat dels xiquets anem allargant més o menys les rutines.



Fan molta gràcia!!!

LA CASTANYERA

El passat 30 de novembre vam celebrar el dia de la Castanyera a l'escola.
Els xiquets van vindre disfressats de castanyers i castanyeres i després van fer dos balls: "La castanyera" i "El ball de la castanya".
Seguidament ens vam menjar unes castanyes a la classe que estaven boníssimes.

Teniu més fotos al compte del picasa.

ESTIMULACIÓ DEL LLENGUATGE ORAL

Tots els dimecres per la tarde, la mestra d'audició i llenguatge, Isabel, ens fa una sessió grupal d'estimulació del llenguatge.
En l'escola pensem que actuar sobre els xiquets des d'edats primerenques, ajuda a prevenir futurs problemes logopèdics i al mateix temps, es realitza una detecció de problemes que ja es poden començar a tractar.
Com que centrar l'atenció dels xiquets de 3 anys es una tasca una mica complicada, En lloc d'Isabel la mestra, va vindre Blancaneus a fer-los la sessió.
Evidentment els xiquets van gaudir d'allò més en aquesta sessió.

 BLANCANEUS!!!!

RACONS

Dilluns, dijous i divendres fem racons. Els racons van canviant segons els interessos de cada moment. Depenent de la sessió, els racons són de lliure elecció o van rodant en equip per tots els racons.
Us ensenyo alguns d'ells:
Racó de la caseta
Racó de plàstica

Racó del nom
Racó de construccions

BARREGEM COLORS

Per a fer fulles de la tardor Vam realitzar el color marró amb la barreja dels tres colors primaris. Aquesta activitat la realitzaven al racó de plàstica.
Hem posat un "xorret" de pintura de cada color i els xiquets els tenien que barrejar amb les mans.
Primer anaven en molta cura, però després quan s'han acostumat al tacte de la pintura, han començat a divertir-se
.